Om veilig te kunnen hijsen is het belangrijk om de juiste hijsband te kiezen en te gebruiken. Daarom is elke hijsband van een kleur voorzien die aangeeft welke hijscapaciteit deze heeft. Dit is Internationaal vast gelegd om vergissingen te voorkomen, hijsbanden zijn voorzien van certificaten. Hijsbanden moeten regelmatig gekeurd worden op gebreken. 

VDH rond strop met een hijscapaciteit van 1 tot 5 ton, opgebouwd uit eindeloos gewikkelde polyester strengen in een polyester hoes. Deze hoes heeft een beschermende functie en houdt de strengen bij elkaar en ideaal voor gestropte toepassingen. De veilige belasting (SWL) wordt aangeduid door middel van de bandkleur, streepcodering op de rondstrop en een ingestikt label. VDH producten zijn standaard vervaardigd van 100% polyester en voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen en voorzien van een certificaat.

Rond stroppen van 1000 tot 5000 kg.

Rondstrop 1000 kg Paars.

Bestel
  • Beschrijving

Rondstrop PAARS met een hijscapaciteit van 1000 kg, de veilige belasting (SWL) wordt aangeduid door middel van de band kleur, streepcodering op de rondstrop en een ingestikt label.  Rondstrop is van 100% polyester en voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen en voorzien van een certificaat.

Rondstrop 2000 kg Groen

Bestel
  • Beschrijving

Rondstrop GROEN met een hijscapaciteit van 1200 kg, de veilige belasting (SWL) wordt aangeduid door middel van de band kleur, streepcodering op de rondstrop en een ingestikt label.  Rondstrop is van 100% polyester en voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen en voorzien van een certificaat.

Rondstrop 3000 kg Geel

Bestel
  • Beschrijving

Rondstrop GEEL met een hijscapaciteit van 3000 kg, de veilige belasting (SWL) wordt aangeduid door middel van de band kleur, streepcodering op de rondstrop en een ingestikt label.  Rondstrop is van 100% polyester en voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen en voorzien van een certificaat.

Rondstrop 4000 kg Grijs

Bestel
  • Beschrijving

Rondstrop GRIJS met een hijscapaciteit van 4000 kg, de veilige belasting (SWL) wordt aangeduid door middel van de band kleur, streepcodering op de rondstrop en een ingestikt label.  Rondstrop is van 100% polyester en voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen en voorzien van een certificaat.

Rondstrop 5000 kg Rood

Bestel
  • Beschrijving

Rondstrop ROOD met een hijscapaciteit van 5000 kg, de veilige belasting (SWL) wordt aangeduid door middel van de band kleur, streepcodering op de rondstrop en een ingestikt label.  Rondstrop is van 100% polyester en voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen en voorzien van een certificaat.