Naxpro zwarte truss buis FD31.

Naxpro FD31 zwarte truss buizen gemaakt van aluminium buis met een diameter van 50 x 2 mm. Naxpro truss buizen FD31 zijn leverbaar in verschillende lengtes en met verschillende hoeken. 

De Naxpro truss buizen zijn voorzien van conische koppelingen en daarom makkelijk en snel met elkaar te verbinden, hiervoor is alleen een hamer nodig. De truss buizen hebben een TUV certificaat met DIN-4112 DINN-4113 en zijn compatibel met veel andere merken en worden geleverd in zwart RAL9005. Conische pennen en borgveren zijn niet zwart.

Naxpro truss buizen zijn geschikt voor het bouwen van eenvoudige truss constructies, zoals: Kleine lichtset - Foto studio - Kleine beursstand – Reclameborden – Tijdelijke wanden – Interieur.

Lucas Bakker Podiumtechniek is dealer van: Naxpro truss - Global truss – Milos – Alutruss en door de grote aanwezige voorraad in Nederland en Duitsland snel leverbaar.

Aluminium truss is de meccano voor grote mensen een multifunctioneel  en zeer flexibel bouwsysteem voor het creëren van u eigen creatief idee en wensen.