Naxpro truss HD34 - buis 50 x 3 mm.

Naxpro HD34 vierkante truss van aluminium EN AW 6082 T6, diameter van 50 x 3 mm. Naxpro truss HD34 is leverbaar in verschillende lengtes en met verschillende hoeken. Bij vierkante truss heb je geen linkse en rechtse hoeken net als bij de driehoek trussen. 

 HD34 trussen zijn voorzien van conische koppelingen en daarom makkelijk en snel met elkaar te verbinden, hiervoor is alleen een hamer nodig. De HD34 trussen hebben een TUV certificaat met DIN-4112 DINN-4113.

Naxpro truss is compatibel met veel andere merken en leverbaar in aluminium en eventueel RAL kleur naar keuze.

Naxpro truss HD34 vierkant is geschikt voor het bouwen van truss constructies zoals:  Lichtinstallaties - Foto studio – TV studio – Sportscholen – Theater - Beursstand – Scholen –  Reclameborden – Tijdelijke wanden – Interieur.

Lucas Bakker Podiumtechniek is dealer van: Naxpro truss - Global truss – Milos – Alutruss en door de grote aanwezige voorraad in Nederland en Duitsland snel leverbaar.    

Aluminium truss is de mecano voor grote mensen een multifunctioneel  en zeer flexibel bouwsysteem voor het creëren van u eigen creatief idee en wensen.