Global Truss is een van de meest vooraanstaande truss leverancier in de wereld, ruim 30 jaar geleden opgezet met de expertise van: Nederlanders, Duitsers, Amerikanen die samen dit merk hebben opgebouwd. Door het samen voegen van: alle technische kennis – mogelijkheden en productie in China, is Global Truss uitgegroeid tot een wereldmerk. Global Truss levert hoogwaardige aluminium truss producten met de daaraan gestelde veiligheidsnormen, eisen en kwaliteit van deze tijd. 

 

Truss wordt al vele jaren veel gebruikt in de evenementen industrie en niet meer weg te denken uit deze branche. De ontwikkeling en door ontwikkeling is dan ook gedaan door de bedrijven uit deze branche. De laatste 25 jaar is de truss zover ontwikkeld, dat het voor veel constructies wordt gebruikt  en niet alleen in de evenementen industrie.

 

Trussen in al zijn structuren en vormen heeft een eindeloze toepassing en is de mecano voor grote mensen. Truss is makkelijk samen te bouwen – licht in gewicht – hoge belasting – grote overspanningen en herbruikbaar. Voor elke constructie is er een truss te vinden die voldoet aan de wensen en doeleinden, of het nu klein, groot of super groot is.    

TRUSS YOU CAN TRUST 

Global Truss alle uitvoeringen.

Global Truss catalogus of vul ons informatie formulier in voor gratis advies.

 

Evenementen – Studio – Theater – Standbouw – Showroom – Steigerbouw – Podiumbouw – Intramurale toepassingen – Verbouwing – Verhuurbedrijven – Sport Evenementen – Stormbanen – Sportschool – Winkel inrichting – Interieur.