Naxpro Truss is een van de meest vooraanstaande truss leverancier in Europa,  Door de stijgende productiekosten in China, is Naxpro Truss gaan produceren in Europa. Naxpro Truss uitgegroeid tot een betrouwbaar merk. Naxpro Truss levert hoogwaardige aluminium truss producten met de daaraan gestelde veiligheidsnormen, eisen en kwaliteit van deze tijd. 

 

Truss wordt al vele jaren veel gebruikt in de evenementen industrie en niet meer weg te denken uit deze branche. De ontwikkeling en door ontwikkeling is dan ook gedaan door de bedrijven uit deze branche. De laatste 25 jaar is de truss zover ontwikkeld, dat het voor veel constructies wordt gebruikt  en niet alleen in de evenementen industrie.

 

Trussen in al zijn structuren en vormen heeft een eindeloze toepassing en is de mecano voor grote mensen. Truss is makkelijk samen te bouwen – licht in gewicht – hoge belasting – grote overspanningen en herbruikbaar. Voor elke constructie is er een truss te vinden die voldoet aan de wensen en doeleinden, of het nu klein, groot of super groot is.  

 

Naxpro Trussen zijn leverbaar in: enkele buis – ladder – driehoek – vierkant -rechthoek en voorzien van conische koppelingen, die zorgen voor een strakke en naadloze verbinding. Truss is gemaakt van aluminium buis: EN AW 6082 T6 / EN AW 6060 T66 en voorzien van DIN4112 / DIN4113 en of een TUV certificaat. Aluminium buizen in verschillende diameters van: 10 – 20 – 35 – 48 – 50 tot 51 mm, met een wanddikte van: 1,5 - 2 – 3 – 4 – 5 tot 6 mm. Trussen worden standaard geleverd in aluminium, in een RAL 9005, of naar wens in een RAL kleur.

 

Get ready for entertainment.

Naxpro Truss in alle uitvoeringen.

Download Naxpro Truss catalogus of vul ons informatie formulier in voor gratis advies.

 

Evenementen – Studio – Theater – Standbouw – Showroom – Steigerbouw – Podiumbouw – Intramurale toepassingen – Verbouwing – Verhuurbedrijven – Sport Evenementen – Stormbanen – Sportschool – Winkel inrichting – Interieur.