Naxpro ED truss is voorzien van een inwendige spanning rails met 1 of 3 fases. Naxpro ED truss is leverbaar in verschillende uitvoeringen: enkele buisladder truss driehoek truss. Naxpro ED trussen zijn gemaakt van aluminium buis 50 x 2 mm, truss is voorzien van conische koppelingen. Naxpro Truss wordt standaard geleverd in blank aluminium, maar kan in elke RAL kleur worden besteld.  

 

ED31 enkele buis 50 mm met 1 fase spanning rails.

ED32 ladder truss 30 cm van buis 50 mm met 3 fase spanning rails.

ED33 Driehoek truss 30 cm van buis 50 mm met 3 fase spanning rails.

ED42 Ladder truss 40 cm van buis 50 mm met 3 fase spanning rails.

ED43 Driehoek truss 40 cm van buis 50 mm met 3 fase spanning rails.

 

De spanning rails is verwerkt in de buis en aan wordt aan de uiteinden voorzien van een kabel met connector, hiermee wordt de spanning rails met elkaar verbonden. Met een 3 fase spanning rails kun je drie verschillende licht groepen kan maken en de spanning goed verdelen. De ED31 truss heeft maar een 1 fase spanning rails. Het voordeel van een truss met spanning rail is dat men spots makkelijk kan ophangen en verplaatsen. Ander voordeel is dat je minder kabels nodig hebt en ook je kabels niet aan hoeft te passen.

 

Deze ED truss met spanning rails is zeer geschikt voor opstellingen in: winkels – horeca -  restaurant – tentoonstellingen – musea – auto showroom – meubel zaken - bouwmarkten.  

TRUSS MET SPANNINGSRAILS 1 en 3 fases.