Podiumelementen zijn geschikt als basis voor diverse opstellingen en oplossingen, leverbaar in veel verschillende afmetingen en uitvoeringen. Daarom hebben wij voor U de beste fabrikant opgenomen in onze website, een bedrijf met 100 jaar ervaring in het maken van Podiumdelen en meubilair.    

 

Mott heeft het meest uitgebreide pakket podiumdelen van alle fabrikanten die er zijn in Europa. Deze podiumelementen zijn gemaakt van de beste materialen en voldoen aan de hoogste norm van veiligheid. Alle podiumdelen zijn voorzien van een TUV keuring en / of GS berekening volgens de Duitse TUV en garanderen de hoogste kwaliteit en levensduur. 

PODIUMDELEN + TOEBEHOREN

Het Bullstage podiumdeel is leverbaar met een watervaste Hexa podiumvloer in het zwart, geschikt voor buiten gebruik en met een meubelplaat vloer voor binnen gebruikt.

Bullstage podiumdelen zijn leverbaar in de afmetingen: 1 x 0,3 meter – 1 x 0,5 meter – 1 x 1 meter – 2 x 0,3 meter –  1 x 0,5 meter – 1 x 2 meter.

Podiumelement is geschikt voor insteekpoten 60 mm met een vaste maatverstelbare voettraploos verstelbaar, leverbaar in verschillende lengtes.

Trappen met meubelplaat vloer in het zwart tot 80 cm hoog en trappen met een variabele hoogte. Voor deze trappen zijn aluminium leuningen beschikbaar.