Truss is uitermate geschikt voor het bouwen van een beursstand, product presentatie en  is een zeer flexibel bouwsysteem met een industriële uitstraling. Trussen zijn de meccano voor grote mensen en geschikt als basis voor elk creatief idee te. Truss is makkelijk en snel op en af te bouwen, aan te passen met alleen een hamer.

 

Trussen zijn leverbaar in: enkele buis – ladder – driehoek – vierkant – rechthoek en voorzien van conische koppelingen. De conische koppelingen zorgen voor een stabiele verbinding en een veilige montage. Truss is gemaakt van aluminium buis: EN AW 6082 T6 en EN AW 6060 T66. Aluminium buizen met een diameter van: 10 – 20 – 35 – 48 – 50 – 51 mm en een wanddikte van: 2 – 3 – 4 – 5 - 6 mm.   

 

Trussen zijn er in verschillende vormen, de keuze van een truss is dan ook afhankelijk van het te realiseren ontwerp. Hierbij kijken we naar: wensen - afmetingen – belasting – binnen of buiten gebruik.

 

Trussen worden standaard geleverd in aluminium en RAL zwart 9005, truss kan naar wens geleverd worden in elke RAL kleur. 

Hier vindt u een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is met trussen, hulp of vrijblijvend advies nodig laat het weten.

STANDBOUW OPSTELLINGEN

Voor het uitlichten van beursstand / presentatie is goede verlichting nodig en dat is natuurlijk LED verlichting. Voordeel van LED verlichting is een laag stroomverbruik, hoge lichtopbrengst, weinig warmte afgifte. De huidige LED verlichting heeft een uitgebreid programma armaturen en voor iedere opstelling is er een LED armatuur te vinden. LED verlichting is er in: Warm Wit ( 3000K ) – Wit ( 4000K – Helder Wit ( 7000K )  Naast de normale LED zijn er ook LED armaturen met een vaste of instelbare kleur.  

 

Gordijnen voor moeten voldoen aan vlamvertragende eisen: DINN4102 B1 – EN13773-C1 net als in de theaters. Wij verkopen alleen maar gordijnen die  vlamvertragend of permanent vlamvertragend zijn. Het verschil in vlamvertragend en permanent vlamvertragend is de soort gordijnstof. De molton – velours – katoen – decomolton zijn vlamvertragend gemaakt, dit wordt gedaan met een zout oplossing. Gordijnstof dit op deze manier is behandeld heeft een beperkte houdbaarheid. Gordijnen zijn opnieuw te behandelen maar is vaak duurder dan nieuwe gordijnen kopen. Wordt een gordijn nat of vochtig zal de bescherming verdwijnen.   

De andere oplossing zijn gordijnen van Wol of met een Trevira, deze zijn permanent vlamvertragend en hoeven niet behandeld te worden.

Gordijnen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren, kijk ook eens op onze website voor meer kleuren en afmetingen  https://www.theatermateriaal.nl/contents/nl/d32_Theatergordijn-op-maat.html