Roll A Ramp - Rolweg

transport_von_cases_1
Rolweg - Roll A Ramp

Roll A Ramp is een oprolbare ramp – drempel oprit – rolweg – voor het overbruggen van niveau verschillen, is leverbaar in verschillende lengtes en breedtes. Roll A Ramp is makkelijk in gebruik door zijn geringe gewicht en toepasbaar in veel verschillende situaties.

De Roll A Ramp is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium of blank geanodiseerd aluminium – is opgebouwd uit losse panelen die water doorlatend zijn en antislip. De panelen zijn los te kopen om de rolweg te verlengen als hij iets te kort is of als er panelen beschadigd zijn.

De belasting staat aan gegeven bij elke ramp, dit is een puntbelasting in het midden van de ramp, in een aantal gevallen is de belasting dan ook vermeld als men extra steunpunt in het midden ( deze worden niet mee geleverd moeten apart besteld worden. )

De lengte van de ramp wordt aangegeven en de belastbare lengte wordt vermeld. De belastbare lengte is altijd iets korter dan totale lengte, dit komt omdat het eerste deel van de ramp op de vloer gelegd moet worden. ( dit ziet u terug in de foto die in het fotoboek staan )

Roll A Ramp is inbouwbaar in auto’s en elektrische bedienbaar, uitermate geschikt voor rolstoel gebruikers.

Op de website www.rolweg.nl vindt u meer informatie en prijzen