Naxpro FD42 ladder truss

Naxpro ladder truss FD42  aluminium buis 50 x 2 mm EN AW 6082 T6, truss is 40 cm breed. Naxpro ladder truss FD42 zijn leverbaar in lengtes - hoeken en cirkels Horizontaal en verticaal. 

 FD42 ladder truss is voorzien van conische koppelingen en daarom makkelijk en snel met elkaar te verbinden, hiervoor is alleen een hamer nodig. De ladder trussen buizen een TUV certificaat met DIN-4112 DINN-4113 en zijn compatibel met alle Naxpro trussen en leverbaar in aluminium en zwart RAL 9005.

Naxpro truss ladder is geschikt voor het bouwen van truss constructies, zoals: Lichtinstallatie - Foto studio - Beursstand – Reclameborden – Tijdelijke wanden – Interieur projecten – Reclame doeleinden.

Lucas Bakker Podiumtechniek is dealer van: Naxpro truss - Global truss – Milos – Alutruss en door de grote aanwezige voorraad in Nederland en Duitsland snel leverbaar.    

Aluminium truss is de meccano voor grote mensen is multifunctioneel en een zeer flexibel bouwsysteem, voor het creëren van u eigen creatief idee en wensen.