Naxpro truss FD33 - conische koppeling.

Naxpro FD33 driehoek trussen van aluminium EN AW 6066 T66, diameter van 50 x 2 mm.  Naxpro trussen FD33 zijn leverbaar in diverse lengtes en met verschillende hoeken. Bij driehoek truss heb je linkse en rechtse hoeken en kun je de punt van de truss naar beneden of boven of naar binnen of buiten laten wijzen.

FD33 trussen zijn voorzien van conische koppelingen en daarom makkelijk en snel met elkaar te verbinden, hiervoor is alleen een hamer nodig. De trussen hebben een TUV certificaat met DIN-4112 DINN-4113 en zijn compatibel met alle Naxpro Deco trussen en leverbaar in aluminium en zwart RAL 9005.

Naxpro truss driehoek is geschikt voor het bouwen van eenvoudige truss constructies, zoals: Lichtset - Foto studio - Beursstand – Reclameborden – Tijdelijke wanden – Interieur.

Lucas Bakker Podiumtechniek is dealer van: Naxpro truss - Global truss – Milos – Alutruss en door de grote aanwezige voorraad in Nederland en Duitsland snel leverbaar.     

Aluminium truss is de mecano voor grote mensen een multifunctioneel  en zeer flexibel bouwsysteem voor het creëren van u eigen creatief idee en wensen.

Naxpro truss catalogus.