FD44 & HD44 vierkante truss 40 cm - buismaat 50 mm - 2 of 3 mm dik.

Naxpro truss FD44 vierkant 40 cm, buismaat 50 x 2 mm.

Naxpro FD44 vierkante truss 40 cm is van aluminium EN AW 6082 T6, diameter van 50 x 2 mm. Naxpro truss FD44 is leverbaar in verschillende lengtes en met verschillende hoeken. Bij vierkante truss heb je geen linkse en rechtse hoeken net als bij de driehoek trussen. 

 FD44 trussen zijn voorzien van conische koppelingen en daarom makkelijk en snel met elkaar te verbinden, hiervoor is alleen een hamer nodig. De FD44 trussen hebben een TUV certificaat met DIN-4112 DINN-4113 en zijn compatibel met andere merken Naxpro truss.

Naxpro truss zijn standaard in aluminium of RAL 9005, maar het is mogelijk om deze in een RAL kleur naar keuze te bestellen..

Naxpro truss FD44 vierkant is geschikt voor het bouwen van grote truss constructies zoals:  Lichtinstallaties - Foto studio – TV studio – Sportscholen – Theater - Beursstand – Scholen –  Reclameborden – Tijdelijke wanden – Interieur.

Lucas Bakker Podiumtechniek is dealer van: Naxpro truss - Global truss – Milos – Alutruss en door de grote aanwezige voorraad in Nederland en Duitsland snel leverbaar.    

Aluminium truss is de mecano voor grote mensen een multifunctioneel  en zeer flexibel bouwsysteem voor het creëren van u eigen creatief idee en wensen.