WERKPLATFORM

Aluminium werkplatform met als basis standaard trussmateriaal en podiumelementen.

Truss Materiaal is de meccano voor grote mensen een aluminium bouwsysteem wat inzetbaar is voor heel veel verschillende doeleinden. Truss materiaal wordt al veel gebruikt in de steigerbouw en heeft daar zijn diensten bewezen.

Trussen zijn leverbaar in Ladder - Driehoek - Vierkant - Rechthoek, gelast van aluminium buis 50 mm met een wanddikte van 2 / 3 / 4 mm dik. Trussen worden aan elkaar gekoppeld doormiddel van conische koppelstukken en conische pennen. Dit zorgt voor een sterke en veilige verbinding.

Alle trussen hebben een TUV keuring en zijn voorzien van DIN 4113 - DIN V4113-3 - DIN EN 13814. Truss constructies kunnen geleverd worden met een tekening en berekening met  de nieuwe EU norm.

Truss in combinatie met Podiumelementen is de ideale oplossing als men een werkplatform moet bouwen in ruimtes die publieks toegankelijk zijn. De combinatie van truss en podium elementen zorgen voor een optimaal haalbare veiligheid, ten opzichte van een rolsteiger.

Truss en podiumelementen zijn makkelijk en snel te bouwen en te verplaatsen en door de handelbaarheid zorgen voor minimale schade aan vloeren en wanden.     

Voor truss is er een uitgebreid pakket klemmen en haken om probleemloos een leuning of andere attributen aan de truss vast te maken.

 

Foto's werkvloer

  • Beschrijving

Diverse foto's van een werkvloer zoals wij deze eerder hebben verkocht.

klik op de icoon rechts.